Ταβέρνα 01-Ιούλ-2019
Ο Νικόλαος Κοιλάκος, προερχόμενος από τον Πύργο του Δυρού της Λακωνικής Μάνης, ίδρυσε το εστιατόριο “Ακρογιάλι” περίπου στα μέσα του 1943… Η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα όπως ο μουσακάς, το χοιρινό στο φούρνο και τα κεφτεδάκια της κ. Μαρίας ,σύζυγος του κ. Νίκου, την καθιέρωσαν ως μια από τις καλύτερες ταβέρνες της παραλίας. Τα φρέσκα ψάρια του μεσσηνιακού και λακωνικού κόλπου της έδωσαν και τον χαρακτηρισμό της ψαροταβέρνας. Μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1980 δημιούργησε τα θεμέλια για να μπορέσουν οι επόμενες γενιές να συνεχίσουν με αγάπη και μεράκι το έργο του κ. Νίκου και της κ. Μαρίας μέχρι και σήμερα…
No event available.